Ruilen & Retourneren

Bij Volleybalcentrum.nl kunt u een artikel binnen 30 dagen ruilen of retouneren.

Alleen artikelen die compleet, ongebruikt en onbeschadigd retour worden ontvangen komen voor ruiling of restitutie in aanmerking. Uitgesloten van retournering zijn in opdracht van de koper vervaardigde (bijvoorbeeld bedrukte shirts) artikelen. Een retourzending dient altijd voldoende gefrankeerd en deugdelijk verstuurd te worden. Kosten voor verzending zijn voor rekening van de koper. Wanneer een product niet door de brievenbus kan bedragen de retourkosten € 6,95 (PostNL pakketten). Vanuit België kost het retourneren doorgaans tussen tussen de € 8,- en € 12,50 afhankelijk van het gewicht.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. 

Retourprocedure

Wilt u een product retourneren? Stuurt u dan bij voorkeur een e-mail naar info@volleybalcentrum.nl waarin u het volgende aangeeft:

  • Uw naam en het betreffende ordernummer;
  • De artikelen die u retour wilt sturen;
  • De gewenste maat/kleur (indien u het product wilt ruilen). 


U kunt de bestelling vervolgens gefrankeerd retour sturen naar het onderstaande adres. Na ontvangst van de retourzending krijgt u per e-mail een ontvangstbevestiging. Vervolgens ruilen wij het artikel om of storten het aankoopbedrag terug.

U kunt eventueel ook het model retourformulier downloaden en invullen.

Retouradres

Volleybalcentrum.nl
Stavangerweg 21-24
9723 JC Groningen
Nederland