Dé specialist voor volleybalverenigingen sinds 2012!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Spronghoogtemeter Spronghoogtemeter Spronghoogtemeter
Spronghoogtemeter Spronghoogtemeter Spronghoogtemeter
Spronghoogtemeter
0 Review | Review toevoegen
De spronghoogtemeter van Volley System bestaat uit een zelfstandig staande voet met een in hoogte verstelbare aluminium buis. Aan de verstelbare buis zit een arm met latjes. Op de buis staan...

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 1.169,96
Prijs per stuk
Variatie: Spronghoogtemeter
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel mij jouw vraag!

De spronghoogtemeter van Volley System bestaat uit een zelfstandig staande voet met een in hoogte verstelbare aluminium buis. Aan de verstelbare buis zit een arm met latjes. Op de buis staan stickers op schaal waarmee de hoogte van de arm met latjes goed kan worden bepaald.

Met deze spronghoogtemeter kunnen spelers op elke plaats in de zaal hun spronghoogte meten. Het meten gebeurt door te springen en de latjes aan de arm van de spronghoogtemeter weg te slaan. Door middel van de latjes kan er per centimeter worden gemeten. De maximale in te stellen hoogte van de latjes is 3.60 meter.

Deze spronghoogtemeter wordt onder andere gebruikt op alle RTC's in Nederland en bij de volleybalscholen VCMN en Prima Donna Kaas/Huizen.

Volley System

Volley System is een producent van trainingsmateriaal voor volleybal. Het Poolse bedrijf heeft enkele geniale trainingshulpmiddelen op de markt gebracht waardoor het rendement van de training verbetert.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Over ons

Volleybalcentrum helpt al bijna 10 jaar lang volleybalverenigingen met het vinden van het juiste volleybalmateriaal! Op volleybalcentrum.nl vind je volleyballenvolleybalkleding, trainingshulpmiddelen en heel veel meer voor jouw volleybalvereniging!
 

Aangesloten bij

Webwinkel Keurmerk
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2022 Volleybalcentrum.nl

Deze website gebruikt cookies om de winkelervaring te kunnen optimaliseren.
Accepteer geselecteerde cookies